ویدیوی دستور پخت براونی خام وگان: Wendy Rowe Eat Beautiful
انتشار: بهمن 02، 1403
بروزرسانی: 22 خرداد 1404

ویدیوی دستور پخت براونی خام وگان: Wendy Rowe Eat Beautiful


اعتبار تصویر @ Camilla Akrans برای Eat Beautiful

من همیشه دوست دارم دوستان و خانواده ام را با غذا برای مناسبت های خاص خراب کنم، و غذاهای کمی وجود دارد که بهتر از براونی های گردویی بدون پخت من در کتاب Eat Beautiful من پایین بیاید! بنابراین، این گیاهخوار، اگر در جستجوی بهترین دستور پخت براونی خام وگان هستید، به جای درستی آمده اید. این یکی فقط از خرما، گردو، پودر کاکائو خام و عصاره وانیل استفاده می کند. این ها همچنین براونی های بدون گلوتن هستند و حاوی شکر تصفیه شده نیستند و خرماها نیز برای پوست مناسب هستند، بنابراین نیازی به احساس گناه نیست! بهترین خبر؟ دستور غذا نیز فوق العاده آسان است. باور نمی کنی؟ من دوستم (و آرایشگر برجسته) نیل مودی را برای فیلمبرداری یک قسمت از سریال "Foodie Moodie" خود در یوتیوب دعوت کردم و با هم آنها را پختیم. این ویدیو اکنون در کانال یوتیوب من نیز به صورت زنده است، بنابراین می توانید آن را در زیر تماشا کنید یا دستور پخت را در پایین این پست دنبال کنید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7JISKWaZhjE[/embed]


براونی گردو بدون پخت

12 عدد براونی درست می کند
180 کالری در هر براونی

مواد تشکیل دهنده
150 گرم خرما بدون هسته
گردوی خام 325 گرم
65 گرم پودر کاکائو (یا کاکائو) خام
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

گردو باید واقعاً با چیزی که آب زیادی در آن وجود دارد ترکیب شود - مانند سالاد - بنابراین گنجاندن این دستور غذا کمی تقلب است. از سوی دیگر، این براونی ها فوق العاده خوشمزه هستند، به علاوه آنها فاقد گلوتن یا قند تصفیه شده هستند - فقط خرماهای دوستدار پوست برای طعمی از شیرینی طبیعی - و نیازی به پخت و پز ندارند. آنها را با خود به محل کار ببرید، به عنوان یک میان وعده، یا دوستانی را دعوت کنید تا از آنها لذت ببرند - آنها برای دستور غذا فریاد می زنند!

  1. خرماها را در آب گرم بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه خیس بخورد تا نرم شوند.
  2. در غذاساز، گردو و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید تا مغزها کاملا آسیاب شوند.
  3. خرمای خیس خورده را آبکش کرده و آب اضافی آن را بگیرید و با عصاره وانیل به غذاساز اضافه کنید. این کار را تا زمانی که مخلوط به هم بچسبد و به شکل یک توپ درآید، در صورت تمایل تا 2 قاشق غذاخوری آب برای براونی های مرطوب اضافه کنید.
  4. یک قالب 20 سانتی متری فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط براونی را در قالب آماده شده فشار دهید.
  5. روی قالب را با فیلم بپوشانید و به مدت حداقل 2 ساعت یا تا زمانی که سفت شود در یخچال قرار دهید تا خنک شود. مخلوط را به 16 مربع برش دهید تا سرو کنید.
  6. براونی ها را می توان تا 5 روز در ظرف دربسته در یخچال یا تا 2 هفته در فریزر نگهداری کرد.

دستور العمل های بیشتر: پنکیک کیوی | لقمه های انرژی خرما | سالاد انار

© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.


منبع: https://wendyrowe.com/wellness/raw-vegan-brownies