

انتشار: آذر 06، 1403
بروزرسانی: 22 خرداد 1404

خدمات 4
منبع: https://wendyrowe.com/wellness/recipe-french-onion-soup
بروزرسانی: 22 خرداد 1404
دستور العمل سوپ پیاز فرانسوی برای پوست سالم و درمان خماری

هرگز پیاز قدرتمند را دست کم نگیرید! همانطور که می دانید اگر کتاب «زیبا بخورید» را خوانده اید، همیشه توصیه می کنم رژیم غذایی خود را با محصولات تازه و فصلی بسته بندی کنید، و در فصل زمستان زمان آن است که برخی از غذاهای فصلی که باعث تقویت سیستم ایمنی می شوند، بسته بندی کنید. پیاز دارای خواص ضد ویروسی طبیعی است و گردش خون را تقویت می کند و در عین حال به مبارزه با ویروس های فصلی کمک می کند. خواص ضد التهابی، محتوای فیبر و ویتامین های C و E آن ها را به یک مکمل سالم و سازگار با پوست در رژیم غذایی شما تبدیل می کند و چه راهی بهتر از دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی دلچسب برای قهرمانی در این غذای اصلی وجود دارد؟ این مورد علاقه پاریسی ها بهترین گزینه زمستانی است و بهتر از آن، بسیار آسان است. لذت ببرید!
این پست حاوی پیوندهای وابسته است
دستور پخت زمستان: سوپ پیاز فرانسوی
خدمات 4
245 کالری در هر وعده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
25 گرم کره
700 گرم پیاز (حدود 5 عدد پیاز متوسط) به صورت حلقه ای نازک برش داده شده
3 حبه سیر، ریز خرد شده
آب سبزیجات 1.2 لیتر
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
نمک دریا و فلفل سیاه
- روغن و کره را در تابه بزرگی که روی حرارت گذاشته شده بریزید. پس از ذوب شدن، پیاز و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها قهوه ای رنگ شوند تفت دهید.
- حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید. تا آن زمان، پایه تابه باید با یک فیلم غلیظ، قهوه ای مغزی و کاراملی پوشانده شود.
- آب و سرکه را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید، کف تابه را بتراشید تا پیازهای کاراملی شده داخل آن شود. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 1 ساعت بماند. قبل از ریختن در کاسه ها مزه دار کنید.
برای بیشتر ایده های دستور العمل های خوشمزه برای تقویت زیبایی، به کتاب من Eat Beautiful مراجعه کنید.
دستور العمل های بیشتر: سوپ رشته فرنگی وگان | براونی خام وگان | پای ماهی برهنه
© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.
منبع: https://wendyrowe.com/wellness/recipe-french-onion-soup