دستور العمل برای یک ناهار بشقاب با الهام از مناطق گرمسیری: مرغ هاوایی، سالاد مک هاوایی، برنج نارگیل، و سالاد خیار و هویج


رویه بشقاب مرغ هاوایی

این غذای الهام گرفته از هاوایی هنوز هم یکی از غذاهای مورد علاقه ماست. آن را امتحان کنید!

سلام رفیق! اگر مدتی است که با من در MBB معاشرت کرده‌اید، ممکن است از قبل بد،د که شوهر من (ال هاب بدنام!) اهل اواهو در هاوایی است و ما سعی می‌کنیم تا زم، که بتو،م به دیدن خانواده‌مان برویم.

ما برای امسال سفرهایی را برای جشن گرفتن تولدهای بزرگ برای پدربزرگ و مادربزرگ برنامه ریزی کرده بودیم، اما، همانطور که می د،د، “رونا” مانند “HAHAHAAAAAA” بود، بنابراین مدتی است که نمی تو،م آن را برگردیم. امیدوارم هرچه زودتر (انگشتان دست و پا روی هم رفتند).

ما اخیراً خیلی دلتنگ هاوایی شده‌ایم، بنابراین من این غذای هاوایی را با الهام از بشقاب ناهار درست می‌کنم تا به ما کمک کند کمی بیشتر با جزایر ارتباط برقرار کنیم.

کنار بشقاب مرغ هاوایی

یک بشقاب ناهار هاوایی معمولاً یک پیمانه برنج، یک پیمانه سالاد ماکارونی شیرین و تند، نوعی پروتئین (مانند اسپم یا مرغ تریاکی) و یک طرف سبزیجات دارد. ال هاب با خوردن آنها بزرگ شد، و من هم اکنون همه چیز در مورد آنها هستم.

مسلماً، ناهارهای بشقاب‌هایی که من، یک دختر منطقه خلیج SF، در اینجا درست می‌کنم، احتمالاً طبق استانداردهای سخت آشپزی بشقاب ناهار هاوایی «معتبر» (به نقل از هوا) در نظر گرفته نمی‌شوند، خانواده من واقعاً آنها را دوست دارند. Babygirl می‌گوید این مرغ «خوشمزه‌ترین مرغ تاریخ» را دارد و El Hub در ماه گذشته بیش از چند درخواست برای این غذا ارائه کرده است.

مرغ هاوایی با سس
کمی شیرین، کمی شور، و انواع یوم!

پروتئین این غذا یک جوجه هاوایی ترشی شده از آناناس و سس سویا است که من در آن پختم گلدان فوری من!

من استفاده از Instant Pot را دوست دارم زیرا می توانم آن را تنظیم کنم و فراموشش کنم، و نتایج به طور مداوم فوق العاده است. مرغ همیشه لطیف و پر از طعم است.

اگر به آشپزی علاقه دارید، احتمالاً می تو،د آن را با اجاق گاز یا کباب پز تطبیق دهید، اما من هنوز هیچ کدام از آنها را امتحان نکرده ام. اما به طور جدی، قابلمه فوری برای من یک ابزار بی‌خبر است، بنابراین چیزی است که برای این غذا استفاده می‌کنم.

قابلمه فوری مرغ هاوایی
قابلمه فوری بسیار دوست داشتنی من!

من مرغ را با برنج نارگیل، یک سالاد خامه ای مک هاوایی (معمولا با هر شکل پاستا که می توانم پیدا کنم!) و یک سالاد خیار و هویج با الهام از تایلند سرو می کنم، و زم، که ع،ی از آن را چند وقت پیش در اینجا پست کردم، کاملاً وجود داشت. چند درخواست برای دستور پخت…

بنابراین، در اینجا آنها در زیر هستند! لذت بردن.

مرغ هاوایی قابلمه فوری

شرح
مرغ لطیف و آبدار پخته شده در قابلمه فوری! آناناس شیرین با سس سس سویا، زنجبیل و سیر در این غذای آسان و من، برای کودکان کاملاً متعادل است.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • زمان کل: 4-8 ساعت، بسته به مدت زم، که مرغ را مرینید می کنید
  • عملکرد: 6 وعده

،اصر

  • 2 تا 3 پوند ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست (من از مخلوطی از ران های 1 پوندی و ران های 1 پوندی استفاده می کنم)
  • 1 فنجان آب آناناس
  • 1 فنجان سس سویا کم سدیم (من از تارماری بدون گلوتن استفاده کردم)
  • شکر قهوه ای 2/3 پیمانه
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 6 حبه سیر ریز ،د شده (یا 1 قاشق چایخوری پودر سیر)
  • 1/2 فنجان آب مرغ کم سدیم یا آب

جهت ها

مرغ را مرینیت کنید:

  1. ران ها و/یا مرغ ها را در یک ظرف کم عمق یا در یک کیسه پ،تیکی به اندازه گالن قرار دهید.
  2. آب آناناس، سس سویا، شکر قهوه ای، زنجبیل و سیر را با همزن بزنید تا شکر قهوه ای حل شود (یا بیشتر حل شود). سپس آن را به نصف ت،یم کنید.
  3. نیمی از ماریناد را روی مرغ در کیسه بریزید تا مرغ به طور یکنواخت پوشش داده شود. کیسه را ببندید و حداقل 4 ساعت یا حدا،ر 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. ماریناد باقیمانده را در یخچال بگذارید تا مرغ آماده پخته شود.

مرغ را در قابلمه فوری بپزید:

  1. هنگامی که آماده پختن مرغ هستید، تریوت را در کف قابلمه فوری قرار دهید و مرغ را به طور یکنواخت روی آن قرار دهید. یک فنجان از ماریناد را از کیسه بریزید و سپس 1/2 فنجان آبگوشت یا آب. به مدت 12 تا 14 دقیقه روی دستی با فشار بالا بپزید، 10 دقیقه بخار طبیعی را آزاد کنید و سپس به سرعت آزاد کنید.
  2. در صورت تمایل می‌تو،د کاسه را بردارید و مرغ را مستقیماً در قابلمه ،د کنید تا در آب آن مخلوط شود. یا می‌تو،د آن‌ها را بیرون بیاورید و بیرون از قابلمه و آب میوه ،د کنید. من معمولا مرغ را بیرون می آورم، آن را ریز ریز می کنم، سپس با سس روی آن می ریزم، اما واقعاً به شما بستگی دارد!

سس را درست کنید:

  1. ماریناد ذخیره شده در یخچال را در یک قابلمه کوچک روی اجاق بگذارید تا بجوشد. به مدت 5-10 دقیقه بجوش،د (هرچه بیشتر بجوشد، کم می شود و کمی غلیظ می شود). هنگام سرو با قاشق آن را روی مرغ و/یا برنج بریزید.

مواد تشکیل دهنده ماریناد مرغ هاوایی

ماریناد مرغ هاوایی
اگر عجله دارید می تو،د از سیر و زنجبیل آسیاب شده نیز استفاده کنید

سالاد خیار و هویج

شرح
ترد، تند و فقط یک لمس شیرین! طعم این سالاد خیار ساده درست شبیه چیزی است که در رستوران تایلندی مورد علاقه خود پیدا می کنید. من مال خود را مطابق با کام دختر چهار ساله‌ام سفارشی می‌کنم، اما اگر می‌خواهید طعم‌های قوی‌تر را انتخاب کنید، گزینه‌هایی را در زیر اضافه کرده‌ام.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه
  • زمان کل: 20 دقیقه
  • عملکرد: 4 وعده

،اصر

  • 1 پوند خیار ایر، پوست کنده و نازک ورقه شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 فنجان هویج رنده شده
  • 1/2 فنجان سرکه برنج
  • شکر 1/4 پیمانه
  • اختیاری: 1/4 فنجان گشنیز تازه، 1/4 فنجان پیاز قرمز نازک ،د شده و 1/3 فنجان بادام زمینی ،د شده

جهت ها

  1. خیارهای پوست کنده و خلال شده را در آ،ش بریزید و روی آنها نمک بپاشید.
  2. خیارها را بریزید تا با نمک آغشته شوند و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
  3. برش های خیار را به آرامی با دستمال کاغذی خشک کنید.
  4. در یک کاسه کوچک، سرکه برنج و شکر را مخلوط کنید. حدود 30 ث،ه در مایکروفر بگذارید تا شکر حل شود.
  5. در یک کاسه بزرگ، خیار و هویج را بریزید، مخلوط سرکه برنج و شکر را روی آن بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  6. اختیاری: در این مرحله، به راحتی می تو،د گشنیز و پیاز قرمز ،د شده را نیز مخلوط کنید.
  7. روی آن را بپوش،د و به مدت 20 دقیقه یا حدا،ر 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
  8. اگر از بادام زمینی استفاده می کنید، قبل از سرو روی آن بپاشید.
سالاد هویج خیار
این سالاد هویج خیار ترد و بافت را به غذا اضافه می کند.

مواد تشکیل دهنده سالاد هویج خیار

سالاد مک هاوایی

شرح
یک سالاد خامه ای، شیرین و تند با مقداری ترد. این یک غذای اصلی در یک بشقاب ناهار معمولی هاوایی است. شما به راحتی می تو،د این سالاد را با افزودن پیاز، پروتئین های مورد علاقه تان (تخم مرغ یا مرغ خوب است!) یا حتی مقداری سیب زمینی ،د شده و پخته شده، سفارشی کنید تا خودتان آن را درست کنید. کاملا به شما بستگی دارد. وقتی آن را برای خانواده‌مان درست می‌کنم، پیاز خام را کنار می‌گذارم زیرا در غیر این صورت بچه‌ام به مواد دست نمی‌زند، اما اگر طعم‌های پانچی را ترجیح می‌دهید، گزینه‌هایی را در زیر اضافه کرده‌ام.

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کل: 40 دقیقه
  • عملکرد: 4 وعده

،اصر

  • 1 جعبه 8 اونس پاستا (ماکارونی عالی است، اما مارپیچ هم کار می کند! چون El Hub سلیاک دارد و گلوتن ندارد، من از پاستا Banza استفاده می کنم)
  • 1/4 فنجان سرکه سیب
  • 1 فنجان سس مایونز ت،یم شده (من از مایونز س، استفاده کردم)
  • 1 فنجان شیر کامل، ت،یم شده
  • شکر قهوه ای 1/2 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری نمک، به علاوه اضافی برای پختن پاستا
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 فنجان هویج رنده شده
  • 1 فنجان کرفس ،د شده
  • اختیاری: 5-7 پیاز سبز، نازک برش داده شده

جهت ها

  1. یک قابلمه بزرگ آب را سخاوتمندانه نمک بزنید، بگذارید بجوشد و گذشته خود را طبق دستورالعمل روی جعبه بپزید. آ،ش کنید، به قابلمه برگرد،د و با سرکه بریزید. بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
  2. در یک کاسه بزرگ، 1/2 فنجان سس مایونز و 3/4 فنجان شیر را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس شکر قهوه ای، نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید.
  3. پاستا خنک شده را داخل مخلوط مایونز/شیر بریزید و بگذارید به دمای اتاق برسد (معمولاً 15-20 دقیقه صبر می کنم).
  4. پس از خنک شدن، هویج و کرفس را داخل آن بریزید. اگر از پیاز سبز استفاده می کنید، می تو،د آنها را در این مرحله اضافه کنید. باقیمانده سس مایونز و شیر را هم بزنید و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا پوشانده شود. نمک و فلفل اضافی را به مزه اضافه کنید.
  5. در یخچال بگذارید تا پاستا سرد شود.
سالاد مک هاوایی
خامه ای، تند و خوشمزه

برنج نارگیل

شرح
این برنج نارگیل کمی شیرین و پف دار، افزودنی عالی برای غذاهای الهام گرفته از آسیایی شماست. برنج دانه بلند مانند باسماتی و یاس بهترین عملکرد را دارد. با این حال، من از برنج دانه کوتاه استفاده کرده ام، و اگرچه از نظر فنی خوراکی است، اما بسیار ،بنده و صمغی است، بنابراین آن را توصیه نمی کنم. همچنین، من ترجیح می دهم از نسخه پر چرب شیر نارگیل استفاده کنم، زیرا فام بام طعم غنی تری را دوست دارد، اما در صورت تمایل می تو،د آن را با س، جایگزین کنید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 25
  • زمان کل: 30
  • عملکرد: 6 وعده

،اصر

  • 1 1/2 فنجان برنج یاسمن یا باسماتی
  • 1 قوطی شیر نارگیل، معمولی یا س،
  • 1 1/4 فنجان آب مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری درشت، نمک کوشر

جهت ها

  1. برنج، شیر نارگیل، آب گوشت و نمک را در یک تابه بزرگ با هم ،یب کنید.
  2. روی حرارت ملایم بجوش،د و هر از گاهی هم بزنید تا برنج به کف تابه ن،بد.
  3. حرارت را کم کنید و سپس درب قابلمه را بگذارید و به مدت 16 دقیقه بپزید.
  4. شعله را خاموش کنید، در قابلمه را درپوش بگذارید (درب آن را بلند نکنید!) و بگذارید 10 دقیقه روی اجاق بماند.
  5. اگر مایل بودید با چنگال پف کنید سپس سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده برنج نارگیل
شروع یک چیز خوشمزه!

بررسی اجمالی برنج نارگیل

Aloha و لذت ببرید!

معتاد زیبایی محله دوستانه شما،

کارن


منبع: https://makeupandbeautyblog.com/just-for-fun/recipes-for-a-tropical-inspired-plate-lunch-hawaiian-chicken-hawaiian-mac-salad-coconut-rice-and-cu،ber-and-carrot-salad-2/