پروتئین نقش مهمی در دستیابی و حفظ پوست سالم دارد و به ساختار، عملکرد، تن و بافت آن کمک می کند. پروتئین برای ساختار و عملکرد پوست ضروری است. این یکی از اجزای کلیدی کلاژن و الاستین است، دو پروتئین که استحکام، خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری پوست را فراهم می کنند. کلاژن حدود 75 تا 80 درصد وزن خشک پوست را تشکیل می دهد و مسئول حفظ سفتی و لطافت آن است. به طور خلاصه، اگر پروتئین کافی دریافت نمی کنید، ممکن است پوست شما در تولید و حفظ سطح کلاژن و الاستین دچار مشکل شود. همچنین برای حفظ یک سد پوستی سالم بسیار مهم است. در اینجا چیزی است که شما باید بدانید.
چقدر پروتئین برای پوست خوب؟
دستورالعمل های کلی رژیم غذایی مصرف روزانه 0.8 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن را پیشنهاد می کند. با این حال، برای سادهتر کردن این موضوع، ممکن است بخواهید به ازای هر ۱ کیلوگرم وزنتان ۱ گرم پروتئین مصرف کنید. برای بیان این موضوع، یک تخم مرغ 13 گرم پروتئین فراهم می کند. اما همه پروتئین ها به یک اندازه مغذی نیستند.
بهترین منابع پروتئین سالم برای پوست چیست؟
ماهی: ماهی های چرب مانند سالمون، خال مخالی و ساردین منابع عالی پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به حفظ رطوبت پوست و کاهش التهاب کمک می کنند.
گوشت بدون چربی: گوشت مرغ، بوقلمون و تکه های بدون چربی گوشت گاو پروتئین با کیفیت بالا همراه با روی فراهم می کنند که برای سنتز کلاژن و ترمیم پوست مهم است.
تخم مرغ: تخم مرغ سرشار از پروتئین و بیوتین است و از سلامت پوست حمایت می کند و می تواند به حفظ رطوبت پوست کمک کند.
آجیل و دانه ها: بادام، گردو، دانه چیا و دانه کتان پروتئین را همراه با چربی های سالم و ویتامین E تامین می کنند که از پوست در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند.
حبوبات: لوبیا، عدس و نخود منابع پروتئین گیاهی خوبی هستند که فیبر و مواد مغذی مفید برای پوست را نیز تامین می کنند.
محصولات سویا: توفو، تمپه و ادامام سرشار از پروتئین و ایزوفلاون هستند که ممکن است به بهبود خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک کمک کند.
این پست حاوی پیوندهای وابسته است
پروتئین برای پوست: ایده دستور غذا
ساردین روی نان های گندم سیاه
ساردین یکی از دوستدارترین ماهیهای موجود در بازار است. این دستور غذا از کتاب من Eat Beautiful است و برای یک ناهار یا شام سریع و تازه تابستانی یا پاییزی عالی است.
خدمت 4
280 کالری در هر وعده
4 قاشق غذاخوری آرد گندم سیاه، به اضافه برای گردگیری
روغن نارگیل خام، برای سرخ کردن
4 ساردین تازه، غلیظ شده و تمیز شده (از ماهی فروش خود بخواهید این کار را انجام دهد)
یک مشت جعفری تازه، ریز خرد شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
آب ½ لیمو
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
برای خدمت
1 ترب هندوانه (یا یک مشت تربچه قرمز)، به صورت دایره های نازک برش داده شده است
قاچ های لیمو
- آرد را با 2 قاشق غذاخوری آب در یک کاسه بریزید و با هم ورز دهید تا خمیر به دست آید. (گندم سیاه می تواند کاملاً چسبنده باشد، بنابراین ممکن است نیاز باشد آرد بیشتری اضافه کنید.)
- خمیر را به شکل لوله در آورده و به چهار قسمت برش دهید. روی یک سطح کار که کمی آرد پاشی شده است، هر تکه را به شکل یک نان مسطح به ضخامت حدود 3 میلی متر بغلتانید.
- کمی روغن نارگیل را در یک ماهیتابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید، یک نان پهن به آن اضافه کنید و هر طرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شود بپزید. به یک بشقاب بریزید و نان های پهن باقی مانده را به همین ترتیب بپزید.
- در همین حین ساردین را بپزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل را در ماهیتابه ذوب کرده و ساردین، جعفری و آب لیمو را اضافه کنید. با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که پخته شود بپزید.
- برای جمع آوری، تکه های تربچه را روی هر نان تخت قرار دهید، روی آن یک ساردین قرار دهید و با جعفری اضافی پاشیده شده و یک تکه لیمو سرو کنید.
دستور العمل های غنی از پروتئین برای پوست بیشتر: ماهی تند | ساتای مرغ | جو مروارید و کینوا
© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.
منبع: https://wendyrowe.com/wellness/protein-for-your-skin